Kraken Inbound

    

  Sådan ser SEO ud i 2018 - de nyeste trends du bør tænk over

  Hvad er de nye SEO trends vi kan forvente i 2018? Efter Google har lavet nogle ændringer i deres algoritmer, kigger flere eksperter efter nye fremadgående tendenser at udnytte. Hvilke trends bør du holde øje med for at være på forkant med udviklingen? Vi giver vores bud på SEO trends du bør tænke over.

  Sådan ser SEO ud i 2018 - de nyeste trends du bør tænk over

  Opbygning af værdifulde backlinks

  At opbygge værdifulde backlinks vil stadig være en yderst afgørende faktor for din rangering i 2018. Det er en af de måder Google vudere på om din hjemmeside kan stoles på. Det handler særdeles om kvalitet over kvantitet når du opretter Backlinks. Hvis du har et kvalitets link fra en højt betroet side er det mere værd end en masse ligegyldige links fra forskellige sider.

  Der findes konkurrenter der vil oprette og give dig dårlige links fra sider Google ikke stoler på. Dette gør de i håb om de kan straffe dig som konkurrent og derved mindske din rangering. Har du en god SEO specialist vil de være i stand til at fjerne denne type af links og undgå et potentielt fald i rangering.

  Udnyt potentialet i Voice Search

  Flere og flere brugere søger på internettet via talte kommandoer. Antallet af folk der søger på denne måde vil vokse eksponentielt i fremtiden når flere begynder at udnytte denne feature. Brugerne taler med deres enheder fordi det går hurtigere end at bruge tid på at skrive spørgsmålet.

  At optimere for Voice Search betyder du skal optimere efter nye søgeords sætninger der er mere i talesprog. Det tvinger dig til at tænke SEO efter hvilke typer sætninger folk vil udnytte i en Voice Search, altså at tænke SEO som folk taler.

  Optimer alt til mobil & forøg hastigheden

  Siden 2015 har antallet af internetsøgninger fra smartphones overhalet søgninger fra computere. Hvilket betyder at fremtiden højst sandsynligt ligger i optimering til smartphones. Hvis du ikke har en hurtig responsive side, der fungerer på tablets, mobiltelefoner og andre mobilenheder, risikerer du at miste mange potentielle kvalitets leads og kunder.

  Investér i kvalitets Content

  Jo højere kvalitets indhold du har på din side jo bedre. Det vil være en god ide at betale for at få lavet noget content af højeste kvalitet. Det er vigtigt for virksomheder at engagere sig mere med deres målgruppe i form af indhold der tilpasses til deres interesse. Fremtiden er indholdsbaseret markedsføring som forholder sig til kunderne og deres konkrete problemstillinger. Guide til hvad Inbound Marketing er og hvordan det kan hjælpe dig.

  Udnyt de nye muligheder og forøg Visualiseringen

  Det visuelle betyder mere og mere det er derfor vigtigt du udnytter videoer i din SEO strategi. Besøgende har det med at interagere mere med visuelle elementer på din side og det bør derfor være af høj prioritet. Udnyt de nye muligheder i form af de Sociale Medier der tilbyder at du kan udtrykke dig visuelt som Instagram, YouTube, Tumblr, Pinterest, Vimeo osv. Så længe det passer til dit brand og din målgruppe er det værd at overveje.

  Opbygning af kendskabet til dit Brand

  I 2018 bør du prøve at styrke dit brands tilstedeværelse. Det gør forbrugerne mere tilbøjelige til at købe dine produkter eller tjenester. Det kan også åbne muligheder for samarbejde med andre virksomheder og organisationer der kunne være relevante for at du kan få dit brand endnu længere ud over rampen. Du bør anvende dine sociale medie kanaler til at øge brandbevidstheden. Når brugerne genkender dit Brand er der større chance for dine opslag i form af videoer og billeder bliver delt.

  Opbyg kendskab til jeres brand gennem en velplanlagt SEO Strategi 

  Lad søgemaskinerne få en bedre fornemmelse af din side med Strukturerede Data

  Strukturerede data giver søgemaskinerne muligheden for ikke bare at crawle din side men gå i dybden. Strukturerede data er on-page markup der hjælper søgemaskinerne med bedre at forstå din sides oplysninger. Derefter bruges disse oplysninger til at forbedre din virksomheds søgeresultater. Med Google’s Structured Data Markup Helper kan du nemt komme igang med din sides strukturerede data. 

  Hent inbound kampagne tjeklisten 

  Download SEO Tjeklisten, den essentielle hvis du vil lave din On-Page SEO selv